SS

Konsulent

Michael N. Wilkens

Strategi & Strategieksekvering

Strategy and Business Model Architect – PinPointers

Michael N. Wilkens er en af verdens førende eksperter inden for udvikling af forretningsmodeller – Business Model Innovation. Han ejer og driver konsulentvirksomheden PinPointers.

Michael N. Wilkens er medforfatter på bogen The Business Model Generation og arbejder i dag ligeledes sammen med bogens hovedforfatter Alexander Osterwalder som Business Model Architect i det internationalt anerkendte rådgivningsfirma Strategyzer.

Michael N. Wilkens faciliterer strategi og innovationsprocesser for de største virksomheder i Europa og USA men har en særlig passion for start ups og mellemstore virksomheder i Danmark.

Udover den faglighed, der ligger i at have faciliteret mere end 150 strategi- og innovationsprocesser har Michael N. Wilkens en stærk baggrund inden for digitalisering, salg og ledelse og en dyb indsigt i det engelske, amerikanske og tyske marked, hvor han har boet og arbejdet.

Michael er en erfaren bestyrelsesformand og har være medlem af bestyrelser i vækstvirksomheder de sidst 10 år.

Book Michael N. Wilkens

Telefon: +45 60 20 00 31
Mail: info@lederindsigt.dk

Bliv kontaktet

Vi benytter dine oplysninger til at sende dig e-mails eller opkald om Lederindsigt consultings produkter. Læs om vores Cookie- og privatlivspolitik her