SV

Konsulent

Tony Evald Clausen

Salg og vækst

SÆLGER: Når du vil gå andre veje end den tradiMonelle og opdage, hvordan salg kan være langt mere effekMv end “præsentaMonsteknik”. Salg er 20% teknik og 80% psykologi! Indsigt i mennesker og i dig selv er vejen Ml et godt og givende liv som sælger. Ægte forretningsforståelse er menneskeforståelse. Du lærer at hjælpe kunden Ml et valg. Alle vil gerne vælge Ml, ingen (eller få) vil sælges Ml. Ægte salg har fokus på at skabe værdi for køber og sælger, aldrig kun sælger. Salg er, at kunden er Mlfreds 12-36 måneder e^er valget om at købe er taget. Salg og selvindsigt. Når du forstå dig selv, forstår du kunden bedre. 

LEDER: Oplever du, at du er “alene” i ledelsen? Vil du give dig selv mulighed for at se længere og dybere ind i ledelse af mennesker, der udfylder funkMoner? Hos SalgsPiloterne og MenneskeKenderen får du en uvildig sparringspartner, der giver dig mulighed for selvindsigt og selverkendelse – og helt sikkert giver dig “klar besked, indsigt og viden”, hvis du vil og tør. Du får input og inspiraMon på konkrete problemsMllinger med medarbejdere, markeder, strategi, moMvaMon og alt muligt andet ledelsesrelevant. Alle har brug for én, og du kan vælge at bruge en udefrakommende Ml sparring, som aldrig er bange for at være ærlig og “ind-Ml-benet”. 

REKRUTTERING: De fleste hyrer på kompetencer og fyrer på personlighed. Når Menneskekenderen rekrueerer, gøre det omvendt: Først en analyse af mennesket og personlighed og dernæst analyse kompetencer. Kompetencer kan læres, personlighed er langt mere besværligt at forandre. Kandidaterne tager en Big Five personlighedsanalyse samt en GIA

Danmarks bedste

Salgstræning

At sælge er at hjælpe kunden til et valg!

Danmarks bedste

Lederrådgivning

Du kan vælge at være alene i ledelsen, men du kan altid vælge om.

Danmarks bedste

Positiv psykologi

Se mennesket først, så kompetencer.

Tankegang

Adfærd, psykologi og selvindsigt. Disse ord gennemsyrer ALT, hvad jeg hjælper andre med. Hvis man har modstand på at få selvindsigt og blive klogere på andre mennesker, så skal man aldrig vælge mig. De mennesker, jeg hjælper, er modige, nysgerrige, søgende. De tør, og de vil!

Om Tony Evald Clausen

BIO

Udgivelser

“Er det ikke ham der fra radioen? Eller salgskurserne? Eller MenneskeKenderen? Eller er det ham fra TV?”

Svarene er JO, jeg har mange titler og aktiviteter!

Men alt, jeg laver, har én ting til fælles – indsigt i menneskelig adfærd, psykologi og følelser.

Salgets Virkelighed – En håndbog om alt du skal vide om salg                                   

https://salgspiloterne.dk/salgets-virkelighed/

"Den, der nægter at blive bedre, ophører med at være god!"

Book Tony Evald Clausen

Telefon: +45 60 20 00 31
Mail: info@lederindsigt.dk

Bliv kontaktet

Vi benytter dine oplysninger til at sende dig e-mails eller opkald om Lederindsigt consultings produkter. Læs om vores Cookie- og privatlivspolitik her